TAPA TAPA XIRINGUITO
EL XIRINGUITO DEL TAPA TAPA A LA PLATJA DE LA BARCELONETA
COMPARTEIX-HO
Tenim un Tapa Tapa a la platja de la Barceloneta amb un interiorisme molt fresc i estiuenc! La carta té novetats de sorprenents sabors, amb “montaditos” i tapes renovades.

A la nova carta, hi ha més de 60 tapes elaborades com els clàssics “montaditos” d'amanida de cranc i llagostins o l'assortit de “montaditos”, o les amanides que s'actualitzen per a aquesta estació de l'any: salpicó de marisc amb vinagreta de cítrics, o el clàssic tomàquet a amb ventresca de tonyina.

No falten tampoc referències com la truita de patates feta al moment o el famós trio d'hamburgueses. I com a novetat especial, els “tomates verdes fritos” amb formatge camembert o la bomba de la Barceloneta, que neix per convertir-se en l’estel del barri.

Completen la carta les tapes del mar, com els musclos a la planxa, les gambes vermelles de Palamós fresques del dia, els calamars a l'andalusa, o els arrossos, quatre especialitats per triar: fideuà marinera, arròs a banda amb fumet d'escamarlans, paella de peix i marisc i la de llamàntol.

El nou Tapa Tapa compta amb una excepcional terrassa en primera línia de mar, enfront de la curiosa escultura de ferro i vidre, “L'estel Ferit” de Rebecca Horn.