HEM OBERT UN NOU TAPA TAPA!
COMPARTEIX-HO
Petites, diverses i delicioses. Perquè les tapes són, sens dubte, un dels signes d'identitat de Barcelona, la coneguda marca de restaurants Tapa Tapa consolida la seva posició en l'oferta gastronòmica afegint un nou establiment al cor de la ciutat comtal.

El número 7 de Rambla de Catalunya és el lloc triat per AN Grup pel nou restaurant Tapa Tapa. Caracteritzat pel seu ambient proper per a tots els públics, Tapa Tapa ofereix una gran varietat de platillos, pinxos i tapes, basats en receptes de la cuina tradicional catalana i espanyola.

Continuant amb el model inaugurat el 1993 amb l'obertura del primer restaurant sota aquest concepte, el restaurant Tapa Tapa de rambla de Catalunya de Barcelona ofereix diverses tapes, pinxos, amanides, productes del mar, broquetes i moltes altres especialitats entre les que destaquen tapes típiques com la Truita de patates, les Croquetes o el "Pa amb tomàquet", així com receptes del mar com el Pop á feira, el Peix fregit o la Paella.

Una de les opcions més típiques per menjar tapes a Barcelona amb el disseny i l'estil que caracteritza AN Grup. Una aposta segura.