TAPA TAPA A MADRID
COMPARTEIX-HO

 Tapes fetes al moment. Aquesta és la màxima del nou Tapa Tapa del carrer Montera 47 (amb Gran Via), que va obrir les portes el dissabte 14 de juny. Lloc de trobada dels amants de les petites tapes gastronòmiques, montaditos, arrossos i plats, acompanyats d'autèntiques canyetes alemanyes o d'un bon vi al més pur estil de Madrid. El pernil tallat a mà és un dels grans protagonistes; braves i gintònics en una cuina 'non-stop'. 

La carta sorprèn amb els més nous montaditos i tapes, més de 50, com el montadito de Hummus amb bacó cruixent i pebre vermell de la Vera, o el fantàstic montadito de Burrata "stratcciatella" amb crema de balsàmic i ruca. Les tapes inclouen des dels més clàssics Ous estrellats amb pernil de gla, a les més singulars, com la Tatin de carxofa amb formatge Taleggio, la Bomba atòmica només apta per als més agosarats, o el saborosíssim Tac de vaca vella filetejat. A més, compta amb amanides, burgers i entrepans. Completen la carta les tapes del mar, com el Tataki de tonyina vermella de Barbate amb salsa hoisin, unes esplèndides Zamburiñas o Gambes de Huelva a la planxa, el Cucurutxo de peixet fregit, i els arrossos i "platillos", amb especialitats de la casa per triar , com l'arròs a banda amb brou d'escamarlans, la Paella de peix i marisc, o una deliciosa i sorprenent Terrina cruixent de peu de porc i botifarra del perol. 

Tapa Tapa és un espai trendy i multicultural. La sala, diàfana i ben estructurada, destaca pels seus elements càlids i nobles - fusta a terra i en les seves cadires - i pel toc vintage que confereixen les bombetes 'vistes', el marbre de les taules, el vidre i les rajoles blanques que recobreixen gran part de les parets, amb uns murals molt divertits i uns grans finestrals per on entra una llum esplèndida, que permeten gaudir veient unes magnífiques vistes al centre. La barra de fusta té unes originals rajoles fetes per a l'ocasió, i és una exposició contínua de montaditos i amanides, i delicioses pastissos. Tota la decoració i l'amable personal, aconsegueixen crear un ambient molt acollidor, tant per esmorzar, fer un bon aperitiu o menjar, com per acabar el dia sopant amb els amics de 'tapes' amb la canyeta en mà. La seva cuina està oberta en horari continu, tots els dies de la setmana.